søndag 8. februar 2009

Hyggelig morsdag

Når man forventer minst, blir man mest gledelig overrasket.......

Vi hadde middagsselskap hos oss i går kveld, så jeg sov litt frampå. Hørte gubben sto opp, og skjønte at han ville lage frokost. Så jeg ble liggende. Fikk en fin blomsterbukett i går, og tenkte at han sikkert hadde glemt at jeg ønsket meg denne vannkokeren.

Plutselig hørte jeg en bil på tunet, og samtidig som jeg fikk frokost på sengen, kom eldste sønn med sine to avleggere på morsdagsbesøk. . De hadde med presang til meg, 3 lysestaker fra Black Design.
Og der kom jammen gubben inn med presang også. Og det var jo da selvfølgelig den flotte vannkokeren. Så lagde han frokost til hele hurven, så det ble en veldig hyggelig start på dagen.

Forøvrig en flott dag, som i går, hva været angår. Strålende sol fra skyfri himmel, EN cm snø og temperaturen er rett under null. Har gått tur, og ellers drevet dank. Etter at jeg hadde ryddet kjøkkenet etter gårsdagen da, morsdag eller ikke.......

På badet har den hvite Canna'en spirt, og er satt ut i vinterhagen. Ellers ingen tegn til noe grønt i pottene. Ser ut til at jeg klarte å ta knekken på spinnmidden i vinterhagen, sjekker med argusøyne hver dag.

3 kommentarer:

elle-melle sa...

Så heldig du har vært med morsdagen!
Vi har ikke pleid å feire den så her ble det nok ingen pakker.
Den vannkokeren så flott ut, ledningløs og greier - praktisk.

Godt at du er kvitt den spinnmidden:)

Elisa sa...

Eg har jo aldri tenkt på morsdag som noko som egentlig angår meg, så det var moro å plutselig få ein "ny" dag å feire etter at eg fekk barn. Ikkje at me feirar så veldig, men kake og blomar blei det i alle fall!

Rekkehuset sa...

Tusen takk for skryt i bloggen min:-) Mulig du har tatt i litt vel hardt, men men... Kåpa blir virkelig fin, holder på med hetta nå. Og det er ikke så mye jobb som det ser ut til, det er ganske tykt garn og tykke pinner.
Flott at du hadde en hyggelig morsdag! Hjertelig hilsen Hanne.