lørdag 12. desember 2009

Desemberroser

Nå er det visst evigheter siden jeg blogget her, det føles i allefall sånn. Men i dag var jeg ute og knipset noen bilder i det vakre været. Vi hadde litt kulde i natt, så julerosene hadde fått isperler på seg. Det tåler de jo godt.Den vakreste av alle Heucheraene må jo være denne, Marmelade. Sjekk den urlekre fargesammensetningen:
Juleforberedelsene går sin gang her i huset som andre steder, men jeg føler ikke noe stress ennå ihvertfall. 2 kakesorter er i boks, det blir vel et par til. En lammerull ligger i lake, og et grisehode ligger i vann. Det skal bli sylteflesk i morgen. Pinnekjøtt av lam og hjort er snart ferdig tørket, pølser og ribbe ligger i fryseren. Presangene er kjøpt bortsett fra to, og kjøkkenskapene skal få seg en omgang i løpet av uka. Tror nesten det er første gang jeg bare har kunnet nyte førjulstiden......på tide kanskje.

Ønsker alle en stressfri førjulsuke. :-)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

nydelige juleroser :D Og flott bladverk på marmeladen forsatt da, her har heucheraen begynt å få stygge blader de som ikke står veldig skjermet.
I dag er det faktisk sol her også, kryss i taket!

Rita Hogefeld sa...

Her er også sånn deilig stress-fri "i-rute" førjul. Deiiiilig :D

Nydelige blomster du har bilder av. Her er alt dekket av skare-snø. Ha ei fredelig førjulsuke :)

Berit sa...

Vakre bilder fra desemberhagen!
Her er bare frost og snø. Høres flott ut å være så i rute. Undrer meg på om det vil vederfares meg noen gang?

Mariann S sa...

Nydelige bilder Rndi :)
Høyres ut som du er i rute til jul :)
Her pusles det også mot jul, har ikkje so mykje igjen eg heller. Jula kjem no uansett den. Ønsker deg ei fortsatt fin adventstid :)