torsdag 22. januar 2009

Fornuftig trend

Hagen for alle ankom i går. Egentlig ikke noe særlig spennende der, syns jeg. Men det handlet mye om trender, og på side 10 (tror jeg) står det en liten artikkel som jeg tok til mitt hjerte. Det handlet om den trenden som sier: Tilpass ambisjonene til den tiden man har til rådighet. Kos deg i din egen hage, ikke skjel til eller streb etter naboens fullkommenheter.

Dette skal være mitt mål og min trend i hagen i 2009.....:)>-

5 kommentarer:

Berit sa...

Veldig fornuftig, og skrekkelig vanskelig!

RandiF sa...

Man kan jo prøve iallefall....:-|

elle-melle sa...

Det er mitt mål også.
Jeg rekker (orker) ikke mer enn jeg rekker, så da får resten seile sin egen sjø. Hagen er min og jeg gjør det jeg kan for min egen del - ikke for noen andre. Selvfølgelig er det ok at andre synes om hagen min og alt det der, men hvis jeg skulle hage for alle de som måtte komme for å "inspisere" kunne jeg like godt la være. Hagen min vil aldri bli så perfekt at jeg ville synes den var "fin" nok til å vises, men den er mer enn "fin" nok for meg og mitt bruk.
Gleden ligger jo i at de kjære kommer igjen år etter år, og det å se at det vokser og gror. Fargene og duftene, det prydelige og det spiselige pluss mange, mange flere gleder som jeg opplever i hagen og kun der. Alt arbeidet som blir gjort er jo for at vi som bor her skal kunne nyte hagen alene eller sammen med venner/familie, ikke for tilfeldig forbipasserende.

Absolutt en fornuftig trend som er vel verd å ha som mål.

Randines hageblogg sa...

Jeg slutter meg til trenden, god ide...
Hvorfor konkurere med andre når vi heller kan nyte vår egen hage....

Lykke til med forsettet!

Marit sa...

Enig med dere alle. Hagen skal jo være til for rekreasjon også, og da må en jo ikke stresse for å ha en perfekt hage i andres øyne.