mandag 15. desember 2008

På nett igjen......og litt blomstring

Det var hverken Telenor eller modemet, men derimot en vase av kabler oppe på loftet som hadde kommet for nær hverandre. Det var nå det siste jeg ville tenkt på. I årenes løp har det jo vært en del omkoblinger, og noen av dem var ikke isolerte. Jaja, bra de fant ut av det i alle fall. Så da jeg kom fra jobb, satt gubben glad og fornøyd foran pc'en , men hoster og nyser og fryser. Julevirus? Håper det ikke treffer meg før julestria er over.....:(

I kveld har jeg vasket ett stort skap + kjøleskapet. Og prøvesmakt sylteflesk og rull. Smaker bra. I kjelleren dufter det godt av pølser og pinnekjøtt som henger til tørk. Ute er stormen sloppet løs hører jeg, godt å være inne da.:)

Og inne blomstrer det. Limona er den eneste hippen fra i fjor jeg har klart å få i blomst igjen. I dag slo den ut to blomster og den 3. er på vei.


I vinterhagen briljerer kaktusen (jule-?, november-?....aner ikke)og et par store Phalaenopsis:Og om noen få dager snur sola, og det går mot vår igjen ------------------Jippi!!

4 kommentarer:

elle-melle sa...

Den dagen sola snur er virkelig noe å hoppe og danse for ja.
Godt at dere fant ut av datatrøbbelet, det er kjedelig å stadig være uten nett.

Anonym sa...

Jeg ser jeg har noe å glede meg til (Limona). Kjempeflott!

Sigrid sa...

....og kaktusen din er en novemberkaktus :-) Kjempefin.

RandiF sa...

Takk Sigrid. :-)