mandag 29. desember 2008

Nyttårsbordet er dekketHar hatt fri i dag, og da ble det tid til å planlegge nyttårsbordet. Til julebordet har jeg mosegrønn duk i nervøs fløyel (supert dukmateriale, skal ikke faldes engang), "gull" dekketallerker fra Europris og rød pynt. Men nyttårsaften, da er det ikke jul lenger lissom, så i år fant jeg ut at det bordet skulle holdes i grått og sølv. Så jeg kjøpte mørk grå nervøs fløyel, lys grå bordbrikker hadde jeg fra før, "sølv" dekketallerkener, servietter og lys i mørkt gråsvart innkjøpt på Europris, samt lysmansjettene i sølvtråd og perler fra advent i svarte smijernsstaker utgjorde resten. Ja, og så en loppislysestake. Syns det ble ganske bra. (Men umulig å få skikkelige interiørbilder med digitalt kamera syns nå jeg.)

I går kveld så jeg på andre del av Oliver Twist i opptak fra lørdag....sterk og gripende film, og spennende, fordi jeg faktisk ikke har lest boka. Cranford har jeg DESSVERRE gått glipp av, engelske dramaserier er de beste etter mi mening....

I morgen er det jobb, deretter fri til mandag. Herlig!!

4 kommentarer:

Mariann S sa...

Eg er også gla i nervøs fløyel som duk :-)
Hadde en raud med gullstjerner på julafta. Og 'gull'dekketallerkener frå Euro Pris.
På nyttårsafta er vi hos søstra mi, so då får ho ordne duk ;-)
Eg gikk også glipp av Cranford, dumt.

Harryford sa...

Det var da stiiilig Randi! - "Nervøs" fløyel var nytt for meg, men så flott da!!!

Ja nyttårsaften blir hos mor og far - så da blir det broderte nisseduker, med sølv og krystall så det holder!!! ( og det er ikke fars greie - han vil helst ha kjøkkenglass - på nyttårsaften - og!!!)

elle-melle sa...

Nydelig bord.
Nervøs fløyel er kjempelurt til duk. Ingen stryking er det aller beste synes jeg, for jeg kan ikke fordra å stryke.

RandiF sa...

Nervøs fløyel har alle fordeler, ingen stryking, lett å vaske, ingen falding. Kommer i maaange farger. Og det beste av alt er prisen, kr. 35,- pr meter!!