fredag 31. oktober 2008

Bursdag og datatrøbbel

For å ta bursdagen først: Den ble en aldeles strålende dag. Hadde fri dagen før og laget smørbrødkaker, Verdens beste og Pavlova. En god venninne hjalp meg om kvelden med fyllingen av smørbrødkakene.
Selve dagen opprant med strålende høstvær, etter en måned med drittvær. Antagelig har jeg vært veldig snill siste året...... Allerede før 8 begynte gratulasjonsmeldinger å tikke inn på mobilen, og ettersom mine håpefulle hadde satt bilde og hilsen i avisa dagen før, fikk jeg mange gratulasjoner i løpet av dagen. :p
Etter lunsj begynte jeg på pyntingen av smørbrødkakene, og det tok jammen meg tid. Men resultatet ble ganske bra, syns jeg. Lagde 3 stykker, en med kylling/bacon-fyll, en med skalldyr/laks/egg og en med leverpostei og skinke. Slik så de ut:

Min nærmeste medarbeider på jobb kom og ga meg en kake som hans kone hadde bakt. Det var deres presang til meg:

Min søster pyntet Pavlovaen like før gjestene kom. Tror hun skal få gjøre det hver gang.....

Så ramlet det gjester inn døren, jeg hadde satt "åpent hus etter kl 19" i avisa, og de aller fleste jeg hadde regnet med, kom. Jeg rakk bare å få i meg et lite kakestykke, fordi jeg hadde full "jobb" med å å ta i mot gjester og pakke opp gaver. Alle min 3 søstre var her, og mange venner og annen familie. Kjempegøy. Jeg blir aldri for gammel til å fryde meg over oppmerksomhet på bursdagen min....hehe... Siden det var midt i uken, hadde jo folk vett til å gå hjem i rimelig tid også.
Dagen etter hadde jeg også fri, så jeg fikk god tid til å rydde opp igjen og dessuten få meg en times deilig massasje.

På jobb igjen i dag, hadde resten av kakene med til mine kolleger, som også har vært rause med gaver til meg. Jeg er kjempeheldig!!!

Datatrøbbel, ja. En orm hadde sneket seg inn på laptopen min, den har ikke ødelagt noe, Norton stoppet den, men den kom igjen og igjen, så i går hadde jeg "datadoktor" på besøk og fikk ordnet opp i saken.
Nå er det helg igjen, sånne uker kan jeg godt like, har jobbet kun mandag og fredag.....

5 kommentarer:

elle-melle sa...

De smørbrødkakene så veldig fristende ut. Heldige er de som fikk smake. Det høres ut som du hadde en pefekt bursdag, med mange folk som setter pris på deg. Bedre kan det vel ikke være?

vig sa...

Gratulere med dagen som har vært! Bra at du ei feiring som du liker. Og den kaken som søsteren din pyntet så bare så lekker ut.

Mona sa...

Å så deilige kaker.

Koselig å høre at du har hatt en fin dag :D

Red Hobbitt sa...

Gratulerer med dagen din, litt på etterskudd. Fint at alt ble vellykket. God helg til deg og dine, det blir vel ei lita feiring nå som det er helg også :-)

Ellen Walnum sa...

Gratulerer med dagen som var:-) De smørbrødkakene så veldig lekre ut!