lørdag 26. mars 2011

Storfint (men uønsket) besøk i nabolaget. Og Camellia.


Dette synet møtte meg da jeg dro fra gardinene torsdag morgen. De flyttet seg ikke når naboen startet bilen, først da han kom kjørende mot dem jumpet de elegant over gjerdet og forsvant ned i hagen til neste nabo......Min hage brydde de seg heldigvis ikke om denne gangen.


Hagesenteret vårt åpnet ny, utvidet butikk torsdag, og da falt jeg for fristelsen til å anskaffe meg en Camellia. Prisen var kun 129. Den er selvsagt ikke av den hardføre sorten, men i vinterhagen vil den nok trives.


Nærbilde av en nesten utsprunget knopp.

En 10-pakning med mini-stemorer ble også med hjem. De er kjempesøte, men står foreløpig i vinterhagen de også, siden vi nå har fått vinteren tilbake med kuldegrader og litt snø.... :-((((((. Men solen skinner i dag, så snøen forsvinner sikkert fort. Er begynt å prikle så smått også, så det går framover. :-)

Ha en fin helg alle som er innom.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Bille sa...

Huff, de rådyra er så fine, det er nesten trist at de sprer litt grøss og gru for en hageeier. Jeg har dem i feriehagen, de smaker på litt av hvert ja og har frorstått at tuen med våriris står høyt på menyen deres. at Lykke til med Cameliaen, forresten har jeg ikke vært på et eneste hagesenter ennå, det er vel på tide...

Randines hageblogg sa...

Flott Camelia og søte små stemor, kjekt med ny og utvidet hagesenter.

God helg til deg uten uønsket besøk!

Vivi sa...

Skjønner godt at du ikke vil ha rådyr i hagen. Håper dem ikke gjorde stor skade.
Så flott Camelia og ikke værst pris heller.
Ønsker deg en fortsatt fin helg.

RandiF sa...

Rådyr har vi ikke her på Vestlandet, dette er hjort.....Men de er ganske like hva dietten angår.

krepsemor sa...

Her telte jeg 12 hjort torsdagsmorgenen, der de beitet på jordet nedenfor her. Jeg vet at de er innom hagen min også, etter sporene å dømme...Hjortebestanden her har økt dessverre. Jeg håper de skyter flere i år enn i fjor!
Nydelig Camelia, og så rimelig da! Stemor er noe vi bare MÅ ha denne tiden!
Fortsatt god helg!

TYRA sa...

Her har vi ikke hjort så jeg har aldri sett dem, men elg som har beitet på hekker og småtrær har det vært hver vinter bortsett fra denne vinteren. De har av en eller annen grunn funnet ut at det er bedre å oppholde seg i bykjernen - antar at det er de store snømengdene i marka som har skylden. Det at de oppholder seg i bykjernen skaper problemer og folk er engstelige for å møte dem. Jeg forstår dem godt - det er jo store dyr!
Cameliaen var nydelig og stemor er jo en blomst man bare må ha på våren.
Ha en fortsatt fin helg.

Berit sa...

Vakre, men definitivt uønska, ja!
I sunnmørshagen har vi både hjort og rådyr litt tettere innpå enn vi liker....
Mmmm, kamelia! Husker de store kameliatrærne i Londons gater og parker....