fredag 30. juli 2010

Bilder fra en bryllupshage....

Her er et lite knippe bilder fra hagen der bryllupet ble holdt:

Dammen med en stor bestand av koikarper med yngel. En utrolig flott dam med forskjellige gress og andre planter.


Har aldri sett en SÅ stor parykkbusk!!


En oppstammet variegert lønn med et vell av Rosa The Fairy under...


Forskjellige bladverk. Og sjekk de sirlige plenkantene, som var gjennomført i hele hagen. Også rundt drivhuset, med nydelige buete avslutninger. Og plenen....den så ut som den var klipt med neglesaks.......
Posted by Picasa

På ferie

De siste tre ukene har jeg vært på farten hele tiden, derfor ingen blogging. Første ferieuka fant vi ut at vi skulle dra på en biltur øst for fjellene for å finne litt sol og varme. Det ble Lom og Lillehammer, med Valdresflya på hjemveien. Jakten på sola lyktes bare delvis, men Lillehammer er jo en fin og koselig by, og jeg fikk besøkt ikke mindre enn 3 hagegale: Lene, Viviann og HildeG. Flotte og misunnelsesverdige hager hadde de alle tre. :-)

Etter en dag hjemme dro jeg til Bergen til min søster. Min andre søster kom også, og onsdag i forrige uke startet vi på en kombinert ferie- og bryllupstur til Halmstad i Sverige, der vår niese (datter av vår tredje søster) giftet seg lørdag. Underveis opplevde vi Blaafarveværket på Modum, der vi endelig også fant sol og varme. Overnattet Vikersund. Torsdagen kjørte vi til Sandefjord og tok ferja til Strømstad. I kuling, men det var i alle fall sol! Overnatting i Vitlycke, Tanumshede, der vi selvsagt fikk med oss det store helleristningsfeltet og bronsealderboplassene der. Fredag ankom vi endelig Halmstad etter en litt slitsom tur på E6, med køkjøring gjennom Gøteborg. Min yngste søster, som også eide bilen, var en dyktig sjåfør på hele turen.
Bryllupet var nydelig, dessverre uten sol, men også uten regn. Festen foregikk i hagen til brudgommens mor og stefar, og den skulle dere bare ha sett!!!!!!!!! Skal legge ut noen bilder senere.
Søndag og mandag gikk med til hjemturen, stort sett bare kjøring med overnatting på Geilo.

I Bergen ventet gubben med båten vår, der jeg mønstret på mandag kveld. Været og værutsiktene har vært slik at vi ble liggende der i 3 dager, før vi snudde nesen nordover i går. Nå ligger vi i Hardbakke i Solund, med fritt trådløst nett. Siden værutsiktene for neste uke er temmelig dårlige, regn og atter regn, har jeg bestemt meg for å utsette 4. ferieuke og begynne i jobb igjen f.k. mandag. Værspåmenn og meterologer er vel ganske enigen om at august og september skal bli mye bedre, så da får jeg heller ta den uka da.

Hagen har seilt sin egen sjø i ferien, men har i alle fall ikke manglet VANNING!!!!!