søndag 10. januar 2010

Og endelig....frøbestillinger!

Nå i helga fikk jeg endelig somlet meg til å bestille frø. Katalogene fra Impecta, Plant World og T&M var saumfart og mange kryss var satt. Først ute var Impecta...jøje meg. Før jeg visste ordet av det var jeg oppe i 400 spenn. Jeg har bedt dem dele forsendelsen i to, håper de gjør det så jeg ikke kommer i klørne på Tollvesenet....Deretter gikk jeg inn på Plant World...vips var jeg oppe i nesten 50 pund. De hadde jo så innmari mange fine Geraniumer, og mye annet snadder.....Etter en runde eller to med knallhard sletting kom jeg ned i 24 pund. Håper den pakken klarer å snike seg ubemerket oppi postkassa.
T&M har jeg ikke besøkt ennå, får vente til svimerkene er forsvunnet fra kredittkortet....

Knallværet holder seg ser det ut til, hadde en lang tur på knirkende snøføre i dag. Nå i kveld har tempen sunket noe, bare 4 - 5 minus nå.

Jula ble ryddet ut i går, og juletreet ble klippet opp i små biter ved hjelp av sekatør og greinsaks. Nå har det varmet oss i hele kveld i ovnen......


Ha en flott vinteruke alle som er innom bloggen min....

3 kommentarer:

krepsemor sa...

Hei! Du er i gang du også, ser jeg? Det er rett og slett herlig! Jeg sitter faktisk med frøboksen i fanget, og skal planlegge litt! Jeg har fått fra Impecta, Plantamera, men ikke fra Plants world. Jeg klarte å holde meg under 20 pund heldigvis! Jeg har så mye frø fra før, boksen er smekkfull! Det blir nok en selektiv såing i år!
Lykke til med årets sådd!

Hagemor sa...

å så spennende det blir. Her på Averøya har vi i hagelaget bestemt at vi skal så stauder i februar...blir kjekt ja:)) Lykke til og ha ei flott uke:))

anne - moseplassen sa...

hehe, kjenner igjen den der, plukke-plukke-luke situasjonen :) Men du så kjekt det er å sjoppe frø!