fredag 8. januar 2010

Bloggelat

Her skriver man 8. januar og jeg har ikke blogget ett ord i det nye året ennå!!
Det er nok julelatskapen som henger i fremdeles, selv om jeg nå har jobbet en hel uke allerede. Men nå får jeg ta meg sammen, oppgavene står i kø:
1. Rydde ut jula
2. Bestille frø
3. Tine såjord
4. Montere glassmaleriene, som nå er ferdig malt. Gubbens jobb, håper det blir i helga.
5....? Ja var det mer da? Jo, må vel begynne på årsavslutningen av regnskapet til gubbens enmannsfirma....wææææ....

Ellers må man jo bare nyte det fantastiske vinterværet vi har og har hatt nå i flere uker. Kaldt ja, minus 12 - 13 grader er ikke noe vi opplever hvert år her på kysten. Men vi holder varmen innendørs, varmepumpa virker fremdeles og vi fyrer litt i tillegg. Utendørs er det jo bare å kle seg. Var så heldig å arve en nydelig, grå minkkåpe etter min mor, den var god å ha nyttårsaften når vi var ute i byen og så på fyrverkeri! Kjente ikke kulden i den.
Har vært flink og gått tur nesten hver kveld i det nye året, og i går kom vi også endelig i gang med sesongens jernpumping. Pleier å begynne i september/oktober og holde på to ganger i uka fram til hagesesongen tar over, men formedelst Den Store Oppussingen kom vi ikke i gang før jul.

I drivhuset klarer ovnen så vidt å holde tempen over nullpunktet, måtte sette opp fra 600 til 900 W i går, for i natt har vi hatt den laveste temperaturen hittil. Får nok merke det på strømregningen i år, ja.

Her er to bilder fra hus og hage, og tre fra en spasertur 1. januar. Det ser likedan ut ennå....


3 kommentarer:

Margrethe sa...

Stort smil! Jeg kjenner meg så godt igjen. Men etter en uke på jobb også her, så løsner julelatskapen. Og når sola nå titter inn (har hjemmekontor i dag), så kjenner jeg at jeg må sette opp tempoet. Er bare så kjekt å se innom noen blogger med flotte vinterbilder først. Ha en god dag og helg.

Tullik sa...

Har vært tøft å koma i gang igjen. Beundrer deg som har vore flink å gå tur. No er endelig søvnrytmen til heile fam. byrja å koma på plass....Og så får det bli meir turgåing i neste veke...Trur eg. God helg !

Ellea sa...

Joda vakkert er det, men nå lengter jeg etter vår!