fredag 27. mars 2009

Gravearbeid

På tide å skrive litt igjen, så ikke bloggen min forsvinner langt nede i glemselen....

Får egentlig ikke gjort så mye på de korte kveldene før det mørkner, men har fått ryddet litt mer. Og i går etter jobb gikk jeg til byggevaren og fant ut at de hadde betongheller og kantstein. Kantsteinen er det første jeg må starte med for å få lagt golvet i drivhuset. Terrenget utenfor drivhuset er lavere enn sokkelen langs den ene siden og i hjørnet, og for å kunne fylle opp der, må jeg ha kantstein på den motsatte siden mot jordbærbedet og et rosebed slik at gangstien som dette mellomrommet utgjør blir stabil og skikkelig. Derfor må det graves og settes stein, og det begynte jeg med i går kveld. Kom ikke særlig langt, må få fatt i sand også.
Når dette er gjort kan jeg begynne å legge nye fliser på det eksisterende golvarealet etter det gamle drivhuset, og til slutt grave ut jorda og legge sand og betongheller på det nye arealet langs to kanter. Høres kanskje ikke helt forståelig ut, må ta noen bilder.....

Ellers spirer det mer og mer på badet, og pottene blir båret ut i vinterhagen etterhvert. Nå skulle jeg absolutt ha priklet en hel del, så det begynner å haste skikkelig med det drivhuset.

Tulipanene er kommet langt opp nå, jeg lever i beven og engstelse for stylterottene.....

1 kommentar:

Berit sa...

Alt til neste uke blir det lysere kvelder, Randi. Og snart er det påskeferie! God helg og god graving!