tirsdag 24. april 2012

Nå er jeg sur, altså!!

Nå, akkurat nå, når våren er kommet for fullt, og det er nydelig hagevær ute, så kommer dette forb....ede viruset, eller hva det nå er, og sperrer meg inne med feber og hoste!!:-(((((. Og for andre gang denne sesongen, hadde det samme for 2 mnd siden. Og gjett hva, akkurat som da går jeg glipp av Gourmetklubben på jobben sin klubbkveld, som skal være på torsdag. Til alt overmål er jeg med i arrangementgruppa denne gangen, og må nå legge mine oppgaver over på de andre. For ikke å snakke om den deilige maten og vinen jeg ikke får være med å fortære.... SUR!!!! En liten, LITEN, trøst er at det blomstrer i hagen.... Og nå trodde jeg at jeg kunne laste opp bilder hit av de som ligger her på ipaden, men det går visst ikke. Så da ble jeg enda mer sur.....:-( De som er med i Hagegladegruppa på Facebook får gå inn der og kikke på bildene mine......

6 kommentarer:

Gry sa...

Skikkelig irriterende - og så typisk. Men du får trøste deg med at det ikke er noe alvorlig og at det blir flere sjanser. Sikkert ingen god trøst, men.... : -)

God bedring!

Vivi sa...

Huff, så uheldig du er. Det passer jo aldri å bli syk, men kanskje litt værre nå som så mange artige ting skulle skje!

Sender deg en god bedring klem!

Inger Marie sa...

Aach..typisk..og det på de meste uheldige tidspunkt...
God bedring :)

Turid sa...

Skjønner godt at du er sur - og alltid skal det komme på det mest uheldige tidspunkt! Ønsker deg uansett god bedring!

Tua sa...

Trøsteklem fra meg. Sykdom passer aldri, det er bortkastet tid å være syk etter min mening. Å så nå når hagen er i gang også.... Hrmmfff.

Tullik sa...

Heisan.
Mager trøyst men har akkurat vore gjennom det samme... God betring. Håper du blir fort frisk.
Ha det godt.