mandag 12. desember 2011

Dukkeklær og kommende hagetur.....

Lenge mellom hver gang for tiden, men adventstiden går jo som en røyk. Særlig når man plutselig blir kreativ og finner ut at man skal lage dukkeklær til prinsessa si dukke til jul.....Og dette var jammen skikkelig gøy, ser ikke bort fra at den dukka kan få en stor garderobe etterhvert. Stoff og garn har jeg i lassevis....

Her har snøen kommet og gått, men vi ser den nok igjen før jul etter hva jeg hører. Det meste av forberedelser er unnagjort, det gjenstår litt innpakking av gaver og utsendelse av årets julebrev. Har bakt noen få sorter, laget lammerull, og til helgen skal sylteflesket lages. Pinnekjøtt og ribbe er i hus, vaskedama kommer lillejulaften, så jeg stresser ikke. Ennå.....;-)

Og det beste av alt: Jeg har noe fantastisk å se frem til i mai! Da arrangerer Hageselskapet i fylket hagetur til England, og jeg har meldt meg på!!!. Sissinghurst, Great Dixter og Wisley, privat hage og en hel dag i London! Jeg, som egentlig er skapanglofil, har aldri vært i England, og gleder meg sykt!!!! :-D

Litt tidlig, men ønsker alle en vanvittig

GOD JUL
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Tullik sa...

Flotte små plagg. Det er kjekt å laga slike små plagg, men mine jenter ynskjer seg nok ikkje det lengre !! God jul til deg og.

Vivi fra vivishagerom sa...

Heldig er den som får så flotte dukkeklær. Nå er det lenge siden jeg laget dukkeklær, men husker at jeg strikka hele blånisse garderoben da frøknad var lita. Veldig gøy hobby.
Så spennende med Englandstur da, det blir helt sikkert en flott opplevelse.
Ønsker deg også en god jul.

RandiA sa...

Oi, så lekre plagg, fine fargekombinasjoner....