torsdag 23. juni 2011

Fiiiine Irisen....

Noen år siden jeg plantet denne, nå først blomstrer den, og navnelappen er vekk forlengst. Men mener den kommer fra Nautesund.

Sådde denne mørkrøde solsikken i år, den er jeg bra fornøyd med. Fargen er mørkere enn på bildet.
 Kjellerhalsbedet ser ikke så verst ut i år heller....;-)
 Filtkongslys sår seg selv på de underligste steder, denne har slått rot under altanen, der jeg har klessnorer (og annet rusk og rask som bildet avslører). Tenkte den kunne få stå i fred....:-)
 Vakre, vakre Aicha....
Nå er det jonsokkveld, men gubben er nettopp kommet hjem fra en lang og hektisk arbeidsdag, så det blir neppe noen store utskeielser her i kveld. Vanligvis tar vi en tur på sjøen og ser på det store bålet, men mørke regnskyer er på vei, så det blir neppe noen tur. Like greit det.....:-))

2 kommentarer:

Tullik sa...

Heisan. Her var mange flotte blomer. Likte spesielt godt den solsikka eg. Og såtrur eg at eg har nokre slektninger av din kongslys her hos meg. Erfarer som deg at dei dukker opp på dei merklegaste plasser !! Ha det godt.

krepsemor sa...

Nydelig Iris, og georgine! Og kjellerhalsbedet er helt etter mitt hjerte, for bladplanter er det fineste jeg vet =)
Her ble heller ikke jonsokfeiring, for værer har ikke vært særlig innbydende....Vi pleier å ta båten og se på bålet på Slinningsodden, men gubben kom seint hjem fra arbeid så....
Ha en fin helg!