søndag 30. januar 2011

Over en måneds bloggtørke!

Ja nå har det vært stille her på bloggen min siden 25. desember. Det skyldes ting jeg ikke har lyst å skrive om her, men kan si så mye at jeg har hatt mange bekymringer for et familiemedlem, og det har tatt all min energi disse ukene. Nå ser det litt lysere ut, og jeg har faktisk omsider klart å få noen frø i hus og i jorda. Blodbeger og Verbena bonariensis er sådd denne uka, gjenstår å se om det blir noe spiring, de er ikke akkurat av de letteste.
I dag tok jeg en tur ut i hagen, og her kan man se at våren lurer rundt hjørnet. Marsklosterklokkene hadde kraftige spirer under løvdekket, og jeg observerte faktisk noen snøklokker i knopp under et tre. Vi har hatt et par milde uker, så snøog is er for det meste forsvunnet. Og jeg savner dem ikke!!!!
Et annet trofast vinterlyspunkt er julerosa, her er to eksemplarer:


Ellers er jo januar tiden for innekos, håndarbeid og bok. Er endelig begynt på Knausgård og syns han er vanskelig å legge fra seg, faktisk.

Nå er det snart februar, den korteste måneden, og det er deilig å legge merke til at dagen er blitt lengre. Snart skal jeg så mer.....
Posted by Picasa

10 kommentarer:

krepsemor sa...

Så godt å høre at det går bedre! Nå kan du konsentrere deg om mer trivielle ting som å så et frø eller to! Så heLdig du er som har ting som spirer ute! Juleroser, ja.....Jeg har noen i et bed, men da jeg sjekket på fredag, var det bare grønne blad!
Ha en fin uke!

Anonym sa...

Det er lenge til vi ser sånne vårtegn ennå. Vakkert.

Håper det går bra med deg og dine nå.

anne - moseplassen sa...

Egentlig så burde jeg ikke lese hagebloggen til vestlendinger i januar, februar og mars. Her er det langt i fra noe sjangs for løkspirer og helleborusblomster...

Godt at det går bedre med familiemedlemmet

TYRA sa...

Tenk at det i vårt langstrakte land finnes steder der det allerede har kommet opp spirer i hagene! Fantastiskt synes jeg det er - og litt misunnelig er jeg også. Kos deg med spirene du og forestående frøsådd.
Godt at det går bra med familiemedlemmet.

Anonym sa...

Så koselig med et glimt av vår. Håper våren blir en gledelig tid uten flere bekymringer for deg.

Mvh UnaCita

Mariann sa...

Så flott med blomstrende juleroser allerede.
Håper det ordner seg for dere. Det er så slitsomt å gå å bekymre seg over lang tid.

Berit sa...

Blogging er et overskuddsfenomen, gjerne. Vi er her og venter på deg vi, vet du! Godt å høre at det går bedre.
Klosterklokkespirer har jeg også (sunnmørshagen), men julerosene mine har ikke forstått at det er meningen de skal blomstre vinterstid. Nydelig!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Så godt å høre at det går bedre, Randi!
Her ligger snøen tykk ennå, men med varmegrader i dag, er det jo lov å håpe på en snarlig vår.....

Anonym sa...

mentioned nearly everybody payback the financial loans in time and additionally with no fees and penalties
A number one credit debt a good cause can possibly expect may be people looking toward these with regard to allow in excess of pay day loan obligations to two-fold that. debt good cause shows all over purchased the particular temporarily, excessive appeal lending products 2010. A nonprofit charities shows a couple of years backwards the number of purchasers using them was first small.
chwilówki sosnowiec
kredyt bez zaświadczeń mbank
o nas
szybkie kredyty lublin
więcej wiadomości

http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl

Blogger sa...

BlueHost is ultimately the best hosting company with plans for any hosting needs.