lørdag 4. desember 2010

Måtte bare ta noen bilder...

Etter flere uker med barfrost og kulde, steg temperaturen i dag, og nå i kveld begynte det å snøe. Julestemningen kom øyeblikkelig på plass og jeg måtte bare ut i mørket og ta noen bilder. To er med blitz og to uten, men alle er tatt på manuell tid og uten stativ. De ble likevel ganske så stemningsfulle synes jeg:


Tidligere i dag tok jeg en økt i det store bedet og fjernet stenglene etter de største staudene. Den snøen som kom i oktober, kom jo før noe hadde rukket å visne ned, så alt ble bare knekt ned da. Det så veldig stygt og rotete ut, men jeg fikk ryddet bra i dag. Litt rart i hele hagen, bladene henger fortsatt på de fleste trær og busker, selv om vi har hatt kulde lenge nå....

Kjøpte ny utebelysning i dag, et sånt "nett" med lyspærer som jeg danderte på dverggrana i bedet. Den har fått noen år på baken nå og har perfekt juletrefasong. Til venstre på de to siste bildene.

Håper det nå kommer akkurat passe med snø, før kulda slår til igjen.....
Posted by Picasa

4 kommentarer:

TurboLotte sa...

Lekkert!!
Stemingsfult må jeg si.
Her snødde det også lenge, men så kom regnet. Får bare se hvordan det er i morgen.

New Dawn sa...

Ser at julestemninga nå er på plass hos deg. har snedd litt her også i dag, og jeg håper på litt mer så roser og bed får litt mer isolasjon før kulda kommer tilbake.
Flott juletre du hadde i hagen :-)

Linnemi sa...

Fine bilder!
Jeg håper det kommer litt sne her også før kulden biter seg fast igjen. Det kom noen lette flak i noen minutter igår, og det var det. :)

Berit sa...

Å, nå misunner jeg deg snøen!
Her kommer vi visst til å få mange meter tele om ikke barfrosten gir seg snart.
Stemningsfullt med snø og lys i hagen. Jeg orker ikke tenke på å henge ut lyslenkene mine, venter på mildvær.