tirsdag 23. februar 2010

Ugh...!!!! Under 0 i drivhuset i natt!!

Måleren i drivhuset viste minus 0,6 når jeg sto opp i dag morges. Selv med en ovn på 600 W. Sannsynligvis har det vært nede i -1,5 på det kaldeste. Da lurer jeg på om det har gått bra med pelliser, fuchsiaer og ikke minst den store engletrompeten som overvintrer der. Hadde jeg visst hvilken vinter dette skulle bli, hadde jeg overvintret alt innomhus slik jeg alltid har gjort....Dette er til å gråte av...

8 kommentarer:

Trine sa...

Det har sannsynligvis gått veldig bra. I hvert fall med Fuchsia og Brugmansia, de tåler litt. Det har vært under 0 i drivhuset hos meg flere ganger i vinter. Men plantene lever fortsatt og noen begynner allerede danne knopper i kulda.

Røsslyng sa...

Krysser fingrene og håper det går bra med plantene dine. Noen av pelargoniene mine tok jeg ulovlig seint inn i høst og trodde de hadde strøket med av nattefrosten men de tålte det forbausende bra.
Lykke til!

Gudrun sa...

Åhhh så tråkigt, hoppas verkligen att det har gått bra.
Håller tummarna.
Förstår om du är ledsen, det skulle jag också varit.
Kram

Mari sa...

Når de er vant til å ha det kjølig så virker det som de tåler at det bikker 0 :)

Det går nok bra skal du se :)

Mariann sa...

Håper det går bra med plantene. Rundt juletider var det en natt nede i -3 i drivhuset hos meg. Hadde to store brugmansia som stod grønne og bladene hang som slappe slips etterpå. De viser ikke tegn til liv, men jeg ikke har gitt helt opp enda. Fuksia, pelargonia og alt det andre klarte seg fint.

Så mye flott decopage du viser i forrige innlegg. Ble litt inspirert.

Tullik sa...

Krysser finger og tær for at det går bra !! Denne vinteren var jo ikkje akkurat planlagt eller.....

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg tror også at det har gått bra, Randi, men jeg krysser likevel fingrene for at alle plantene er i live.

Vivi sa...

Huff, ja dette er ergelig. Jeg har nok opplevd det samme som deg, men jeg hadde tempen ned til -3. Jeg har bestemt meg for å ikke kaste noen enda, for jeg har nemlig et lite håp om at dem skal komme igjen fra rota. Krysser finger og alt som skal til, men nye er bestilt for sikkerhetsskyld.