mandag 21. desember 2009

K-a-a-a-a-a-ldt!


Ingen ting mot Primulas 20 kuldegrader, men vi har faktisk rundt 6 her, og det er kaldt nok her på den vanligvis milde vestkyststripa. Selv om jeg har lagt duk over pellisene som står i det smale mellomrommet mellom trappa og husveggen, regner jeg med at de ikke overlever flere dager med slik kulde.
Julesnøen kom så smått fredag kveld, og utover lørdag og lørdagsnatta la det ned omtrent 30 cm. Idyllisk så lenge snøen lå på trærne, men dessverre fikk vi også isvind fra øst i hele går, så mye blåste av. Og vinden forsterket jo kuldegradene mange ganger. Så da var det godt å være inne og kose seg med innpakking av julegaver, og på impuls, sying av nytt juletreteppe. Ble ikke særlig fornøyd med det, så jeg håper jeg får ånden over meg til å lage et skikkelig et før neste jul....


Er i rute med alt i år, nå er det bare to dager på jobb, så er det fri i 6 dager... Gleder meg til jul!

3 kommentarer:

Tullik sa...

Er så glad for snøen, men har nok litt mindre enn deg her ute i havgapet !! Men nyter lyset, kulden og det at alt ser så reint ut ! Har også det meste under kontroll i år og det kjennest så godt !! Seier god jul til deg, men kan hende eg gjer det fleire gonger. Må vera sikker på at juleynskjet kjem fram !!!

Elsa sa...

Her har vi ikke fått noe julesnø enda, men lever i håpet om en hvit jul. Liker ikke denne barfrosten som vi har nå.

Ha en fortsatt fin førjulstid:)

Randines hageblogg sa...

Her er det også kaldt, med snø...

Ønsker deg en fin solsnu og julehelg!