lørdag 24. oktober 2009

Er det mulig? Og er det mulig?

For flere uker siden tok jeg et FØR-bilde av denne døra, slik at jeg skulle kunne vise fram den store forandringen og forskjønningen når den var ferdig malt. Men det bildet er bare rett og slett FORDUFTET!!
Antagelig har jeg glemt å laste det ned til PC'en og så har det blitt slettet under den store slettingen av bilder på kameraet jeg foretok for litt siden.
Derfor må dere bare nå prøve å forestille dere en brun furudør med mørkebrune kvister i, og ditto lister.....

Posted by Picasa

Bedre nå hva? Det ble utrolig mye lysere i gangen, med hele 5 slike dører. Dvs. den 5. er nå under forskjønning, det er døra til BADET! Men siden vi heldigvis bare er to her i huset, har vi hengt opp et forheng så lenge. Dessuten har vi et toalett i kjelleren, for større forretninger....;.)

Og så forsvant hele innlegget mitt helt plutselig, og jeg måtte skrive alt på nytt...

Ha en fin natt, i morgen skal det males mere....

8 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Det ble flott, jeg ser førbildet for meg :) Og forskjellen er jo kjempestor, hihi.

Ønsker deg en fin helg videre. God natt til deg også. Hilsen Margrethe

primula sa...

Irriterende når man ikke får vist det man har planlagt. Har erfart det selv altfor mange ganger, men gir man seg? Nei, var det likt seg?!
Fint med malte dører istedet for de gamle trehvite. Times they are a-changing!. ..Har malt panel og dører selv de siste årene:-)

Mariann S sa...

Kor flinke du e Randi :)

Sitter her og irriterer meg over blogger, får ikkje til å laste opp en egenfilma filmsnutt. Har gjort det før, men no finn eg ingen måte å gjere det på - isj. God helg til deg, med og uten malekost :)

Linnemi sa...

Lysmalte dører gir et helt annet inntrykk enn mørke, men det var en gang i tiden vi skulle ha nettopp det. Forrige bosted fikk flerret bort gamle dører og inn med nye og hvite, - nokså like dem du har. Så flyttet jeg, og der hadde de også noen dører jeg ikke helt kunne leve med. Men NÅ er det flott, - akkurat som hos deg! :-)

Tullik sa...

Har ingen problem med å sjå for meg korleis det var før. Held nemlig på med samme prosjekt. Går litt i etapper her . Det blei kjempefint hos deg ! Lykke til vidare.

Vivi sa...

Det er ikke så mye som skal til før det blir bedre. Skjønner at det ble lysere i gangen med hvite dører. Jeg skal også i gang med et malingsprosjekt. Kjøpte maling i går, så jeg får vel sette i gang snart. Er så mye som må gjøres først, som rydde i alle votter,luer og ullsokker til unga. Jaja, det må jo gjøres.
Ha en flott søndag.

Elsa sa...

Lekkert - bærre lekkert:)
Det ble virkelig lyst og fint i gangen din. Du er jammen flink.

Berit sa...

Skikkelig lekkert ble det!
Skjønner godt du irriterer deg over bildet som ble vekk. Men du vet, slike dører sitter på netthinna hos oss alle, så det er enkelt å se forvandlingen lell!