søndag 28. juni 2009

Forfengelighetens pris

Snille Ellea skaffet meg klistremerker til søppeldunkene, solsikker og sommerfugler. Fargene er noe blasse fordi bildet ble tatt kl 2130 i kveld.... Det gjelder bildene under også.

Etasjebedet i kveld

Helgens tyngste arbeid. Fordi hageselskapet har bedt om hagevandring i hagen min f.k. tirsdag, og jeg i min forfengelighet sa ja, gikk jeg løs og rensket jeg hele denne platningen for gress og ugress fredag kveld og i går. Hentet sand og kostet den ned i mellom i dag. I tillegg har jeg rensket hele tunet bak huset, der det både er heller og belegningsstein. Hva gjør man ikke for å få lov til å vise fram hagen og kanskje høste litt skryt......??? Sånn er det bare altså.....
Denne helgen har vi hatt et fantastisk vær og burde egentlig vært på sjøen. I går kunne vi ikke det, da deltok vi i et fabelaktig hageselskap hos en nabo som fylte 60. Festen startet kl 15 og vi gikk hjem ved midnatt. Da hadde vi satt til livs champagne, frukt, fingermat, helgrillet smågris og oksefilet med deilige salater og sauser attåt, jordbær med fløte, vin, kaker, kaffe og konjakk. I tillegg blitt foret med nydelige kulturelle innslag i form av sang og musikk til jubilantens pris. Han deltok forøvrig selv med sitt eminente jazzpianospill hele kvelden. Å få slik klaff med været her på Vestlandet er ikke hverdagskost.
I stedet for svalende båttur har jeg altså ligget på alle fire midt i solsteiken og tatt ugras. Mens gubben tok seg en lang fjelltur.
Kobbergryta strutter av Tagetes Favoutite red.
Rosene kommer nå en etter en. Louise Odier, Rhapsody in Blue, Maigold, El Ariana, New Dawn, Kystkvitrosa, min ukjente, Celestial, President de Sèze, Chianti som leker klatrerose i år sammen med Lykkefund, og Aicha som kom med den første i dag.Moyesi er på hell og strør røde kronblad over sitteplassen under.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Unknown sa...

For en jobb å renske opp i den plattingen! Jeg er imponert over arbeidsevnen i denne varmen,

Menn har det alltid enklere sånn, det er alltid noe annet de kan gjøre.... Mens vi dynger oss ned med plikter, Forstå det, den som kan.

Lykke til med hagevandringen - og skriv gjerne referat! :-)

Herdis sa...

Mulig du hadde fått ein del ros og fortente komplimang om du ikkje hadde nyrenska hellegang og da.... Du har ein nydeleg hage, verkeleg inspirerande. Men nå må du sette deg med beina på bordet, og verden beste følelse av å ha gjort ein kjempejobb;-)

Margrethes hus og hage sa...

Det var litt av en innsats på en slik varm dag :)

Og menyen dere fikk i 60 års lag ble jeg mett bare av å lese om :) Hørtes deilig ut!

Lykke til med besøk fra hageselskapet. Det er jo en ære å få slike forespørsler? -Og ikke forfengelig å si ja i det hele tatt!

elle-melle sa...

Jeg skulle likt å være med på den hagevadringen hos deg!
Håper det kommer riktig mange, det fortjener du etter en så gedigen innsats nå i varmen.

Gratulerer med vel overstått jubileum!