onsdag 10. juni 2009

Det er kaldt!!!

Den har visst god tid, denne sommeren. Kun 9 grader ute i kveld, plantene hutrer...
Fikk slått plenen i dag, i morgen skal det visst regne igjen.
Noen glimt fra hagen:

Utsikt fra utestua inn i vinterhagen.Inni en tulipan på hell, og Akeleie William Guinness.


Fiskepynt til utestua og Trepeonen min

Nærbilde av trepeonen....den blomsten er diiiger!!


Stiklen 'Miss Whilmott's ghost' kommer med blomst i år, er ganske stolt av at jeg har fått den til fra frø. Den røde er den gamle, gode klosterpeonen.

Om været ikke blir altfor ille, har jeg tenkt å begynne å friske opp malingen på vinduslister og dører utvendig. Det trengs i aller høyeste grad. Siden jeg nå ikke skal gå i gang med noen nye hageprosjekter mener jeg.. :-p

4 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Det har vært surt og kaldt på Sørlandet i dag også, regn som jeg synes har vært deilig (for hagen, ikke for meg, hehe). Men nå må det da komme sommervarne snart?

Fine bilder, og vakre peoner :)

Hilsen Margrethe

Elsa sa...

Så flott den var den trepeonen din, sikkelig lekker.
Surt og kjølig er det her også, bare 10°C i kveld og skodda henger tung og mørk langt nedover fjellsidene. Skulle ikke tro det er snart midt i juni og solsnu om 10 dager.

Herdis sa...

For ein flott trepeon. Sånn kunne eg tenkt meg... Trepeon er det einaste eg VIL ha i sommar. Er forresten enig i at det godt kan bli litt varme snart!

Berit sa...

Føler meg skyldig, folkens, ettersom jeg kom med et hjertesukk om å forlenge denne deilige tida slik at jeg rakk henge med på utviklinga. Troll i ord?

Nydelig trepeon, ja, og lekker utsikt inn i hagestua!