torsdag 7. mai 2009

Puh....

Føler at livet går i 100 for tiden, men det har vel med alderen å gjøre. Foreldre med små barn har det nok verre enn meg.....

Siste uka har det handlet mye om tømming av mors hus, igår ble det endelig helt tømt. Fikk solgt noe, resten er gitt bort. Godt å slippe å kaste gode og brukbare ting, syns nå jeg.
I dag skal kontrakt skrives, så skal huset vaskes ned i helga(har leid folk til det), og overtakelse mandag. Det har gått fort, og det er bra.

Blir nok et underlig vakuum når nøkkelen er overlevert, det gode er at jeg da kan konsentrere meg fullt og helt om hagen, drivhuset og det kommende barnebarnet.

Var og kikket på den nye lillebroren til de to andre barnebarna mine. Hjelpes noe så smått.....! Man glemmer for hver gang hvor bittesmå og hjelpeløse de er med det samme.

Hagevær er det ikke denne uka, kaldt og guffent med regn og kuling. Rakk ikke å slå plenen heller før det slo til...
Men i drivhuset venter ompotting av tomater og agurker til sine permanente murerbaljepotter, og herdingen av sommerblomstene skulle vært i gang forlengst. Tagetesen Favourite red står med store knopper, stemorene blomstrer og noen av tobakksplantene har også knopper. En deilig tid, skulle bodd der nede nå....hersens jobb som tar hele dagen og mesteparten av energien fra meg!!!

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Bra du har leid vaskehjelp til huset, så slipper du å gjøre det også.
Det er spennende med nye barnebarn på vei. Jeg kjenner godt den kriblende, spennende følelsen det var å gå å vente slik. Håper alt er bra med både mor og barn, og at fødsel og barseltid går greit for alle - også bestemor.

Anonym sa...

Sånt er et energisluk. Men jeg tror det er verre å ikke bli ferdig. Vi er tre - hvorav én ikke klarer å løsrive seg, og heller ikke har vært spesielt rask til å kjøpe ut resten. Det er tungt.

Avsluttede kapittel er som regel avsluttet. ;) Og det er som du sier da plass til andre ting. Det blir nok spennende med barnebarn.