onsdag 27. mai 2009

Planting i stamp og gryte

Det har regnet skikkelig her et par dager, med det resultat at Antriscus 'Rawenschwing' som sto høy og flott med nydelig blomstring, bøyde seg helt ned mot plenen. Fikk rettet den opp igjen og gitt den en støtte, men dens storhetstid er nok forbi for i år. Virkelig vakker plante, som jeg har to av. Den ene er mørkere i bladverket enn den andre.

Det dryppet jevnt og trutt i går kveld også, men jeg var likevel ute i over to timer. Borte hull i sinkstampen min litt oppe på siden, fylte grus opp til hullene, la duk over og fylte opp med jord. Her ble nesten alle georginene jeg har sådd, plantet, dvs. to av sortene, Black beauty og Redskin. Bishops Children plantet jeg i ei kobbergryte ved garasjeveggen, sammen med en mørk rød Coleus.

Gubben hadde skaffet meg ei kryssfinerhylle som jeg skal ha på tvers på gavlveggen i drivhuset, den ble malt ett strøk slik at den ikke skal trekke fuktighet. Skal få ett strøk til i dag. Hylleknekter i metall skrudde jeg fast i profilene i drivhuset ved hjelp av twist-in-bolter, og når hylla er på plass, skal jeg skru fast kroker under og legge en tynn stålstang oppi krokene. Dermed har jeg både hylle for planter og stang til å binde opp tomatene til.

Nå er været i bedring allerede, ser fram til en fin pinsehelg som vi forhåpentlig har tid til å nyyyyte.

5 kommentarer:

Tunes Photo sa...

Her har det også bøttet ned. Stakkars trepeonen min som blomstret. Men til helgen er det meldt pent vær!

Iris sa...

Jeg har også sådd georginer i år, Bishops Children. Skal bli spennende å se hvordan blomstene blir. Har du sådd av de før?

Elsa sa...

I år tror jeg det er første året jeg ikke har georginer i hagen, hverken kjøpte knoller eller selvsådde.
Bishops Children hadde jeg sådde jeg i fjor med nesten for bra resultat:-)

Ha en fortsatt fin uke:-)

RandiF sa...

Jeg har aldri sådd Dahlia før, og var forbauset over hvor lette de var å få til. Siden jeg har plantet dem i høye kar håper jeg sneglene får problemer med å nå dem også. I bed er det jo håpløst. Gleder meg til blomstringen. :-)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲