tirsdag 28. april 2009

Hussalg og hekkeklipp

Ja da var altså salget av min mors hus i boks. Det gikk ganske fort, og heldigvis var det to interesserte som bød hverandre opp i en ganske heftig budrunde i går til bra over takst, så vi er rimelig fornøyde. Med så mye hus som det er i markedet nå, kunne vi nok ikke vente den helt store uttellingen. Hadde ikke lyst å gamble med å vente med salget heller. Godt å være ferdig med den biten der. Nå må jeg bare bli kvitt resten av møblene og få huset vasket ned.

Var litt utlada i går, så omtrent det eneste jeg gjorde var å rydde vekk avfallet etter at gubben gikk løs på tujaene mot naboen med hekksaks. Han tar i så det monner når han først slipper til.....


Regnet som var varslet kom ikke, nå skal det visst bli strålende vær igjen. Bra det altså, men jammen er det tørt ja. Må nok spandere litt vann på rhododendronene nå tror jeg.

3 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Så bra at salget gikk fort og at uttellingen ble bedre enn ventet! Kanskje du til og med kan leie noen til å vaske ned huset?

Når det gjelder å kvitte seg med gamle møbler (hvis det ikke er ting dere skal ha), så tror jeg at Fretex kommer og henter det som er salgbart for dem. Det avhenger sikkert av om det er et Fretex-utsalg i nærheten av deg, men det er kanskje verdt å prøve?

RandiF sa...

Dessverre langt til nærmeste Fretex-utsalg. Og leie til nedvask, jess, you bet!!

Berit sa...

Godt å avslutte det kapitlet, slikt tar sånn tid! Ikke verst å få mer enn takst i disse tider.