mandag 20. april 2009

Gjort det igjen....

Skaffet meg mer arbeid altså....

Jeg har hatt en irriterende tuja stående nederst i hagen, stygg som bare en brabrant kan være. Oppstamming gjorde den ikke noe vakrere. Så nå fikk jeg yngstemann til å komme med en maskin og dra den opp av jorda. Det gikk forholdsvis greit. Jeg ble kvitt den også, for et nyetablert hestesenter her i byen ønsket seg gratis beplantning. Dermed kom de og hentet, og i samme rennet grov jeg opp en mindre sypress-sak som var i ferd med å bli for stor ved inngangstrappa der den sto, og sendte med. I tillegg fikk de en Ceder atlantica jeg kjøpte i fjor og aldri fant plass til.

Etter litt betenkning ga jeg også ordre om å fjerne svarthyllen min!! Den var i ferd med å bli et monster som det var altfor mye arbeid med. Årsskudd på flere meter hvert år, som pga den hurtige veksten ikke tålte en kuling en gang før de knakk. Så den måtte stadig stusses og passes. Høy var den også. Vekk med den. Og jammen ville hestesenteret ha den også, så den blir sikkert hentet i morgen. Den hadde noen gigantiske monsterrøtter, så jeg tror det var bare bra å få den bort. Nå får snøballbusken ved siden av komme mer til sin rett også.

Hullet etter begge ble rimelige store, så nå må jeg skaffe mer jord og fylle i, samt rydde opp etter massakren og ikke minst...finne noe nytt å plante. Streng beskjed fra gubben at det måtte ikke være noe som blir høyere enn 1 meter, for nå likte han utsikten!!!Jaja, han får vel få det som han vil, selv om jeg kunne ønske meg både hjertetre og japansk blodlønn...

8 kommentarer:

Villrose sa...

Jeg stemmer for hjertetre og japansk blodlønn...

Fortjener det etter å ha gravd opp en hel skog ;-)

Maiblomst sa...

Her kjem endå ei stemme for hjertetre og japansk blodlønn! :-)

Elsa sa...

Stemmer for hjertetre og blodlønn..

Hengehjertetre er veldig flott og blir ikke så høyt.

RandiF sa...

Takk for tips, Elsa. :-)

Charlotte sa...

Blolønna vokser jo så saaakte at han kommer ikke til å merke det engang.

RandiF sa...

Kanskje det finnes en dvergutgave....

Tunes Photo sa...

De får dem til ca 2 meter og det er da ikke så høyt? Og som Charlotte sa, de vokser sakte..... og så vakre som de er.

Dersom det er slik at vi har stemmerett her :) så stemmer jeg for en japansk blodlønn og en blodlønn med lysegrønne/gule blad! De er veldig pene ved siden av hverandre.

RandiF sa...

Det siste var jo et veldig godt forslag. :-)Dersom jeg planter den der Sambucusen sto, så har jeg en gulbladet lønn like ved siden av. Og da tar den ikke utsikten der han var mest opptatt av den....