mandag 2. mars 2009

Latskap

Merkelig hvordan en hel helg med mye potensiale i seg, koker bort i kålen. I alle fall når det gjelder meg og frø.....
Alt det andre fikk jeg gjort; brødbaking, kafèbesøk, middagsgjester lørdag, regnskap i går. Men av en eller annen grunn gikk søndagen i sirup, så det ble ikke noe særlig mer. Tok meg litt sammen og gikk en runde med nedklipping av pelliser i vinterhagen. Ser at jeg bør sette opp ekstralys til frøplantene som står der, men orket ikke...Ei heller orket jeg finne fram frøposer og såjord og legge sommerens blomsterflorgrunnlag.
Men nå begynner det snart å haste med noen av sortene, så jeg MÅ bare finne fram energien. Været kan vel ta noe av skylden, det lavet ned med våt snø lørdag, som etterhvert gikk over til regn og slaps. I går var det helgrå sipedag, var ikke utenfor døra!!
Om to uker skal jeg bidra til ferskingkveld i hagelaget med å fortelle om såing. Da må jeg ha noe å vise fram, og tenker å ta noen bilder underveis i så- og spireprosessen. På tide å få ut finger'n ja!

Fikk taksten på mors hus lørdag, den er vi veldig fornøyd med. Så spørs det hva dagens marked sier.....
Til helgen er det ny dugnad, håper vi kommer i mål med delingen da. Uansett er det kjekt å være sammen. Når huset er solgt har vi ikke lenger det samlingspunktet, og de to søstrene som ikke bor her, vil nok komme hit adskillig sjeldnere.

Nå får jeg jobbe litt.....Ha en fin uke alle.

7 kommentarer:

Miamaria sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Miamaria sa...

Du kan jo høre med Charlotte om du får låne prinkling for dummies som hun har laget, det fikk jeg! Jeg printet ut og delte ut på kvelden, for vi fikk bare tid til å snakke om selve såingen, men det arket viste ganske godt hvordan man prikler. Så sparte vi litt tid også.

(Om du får lov til å bruke det, så kan jeg sende deg ferdig fil for print, var litt styr å få det inn på et enkelt A4-ark)

RandiF sa...

Flott. Skal spørre henne, jeg. Takk. :-)

Charlotte sa...

Bruk i vei. :-)

RandiF sa...

Supert. Tusen takk. :-)

Anne-Marie sa...

Når du lister opp hva du har gjort i helga, så er det vanskelig å skjønne hvorfor innlegget heter latskap.

Jeg har heller ikke rukket å så noenting ennå. Det må være mange år siden jeg gikk inn i mars uten en eneste frøpotte noe sted. Håper å få tid og ork til å så litt i løpet av en uke eller to. Som du sier er det mange sorter som burde vært i jorda allerede.

Anne på Moseplassen sa...

jeg har akkurat kommet i gang, og merker at det gjør godt å vite at det er små spirer som lurker og lurer. Det skaper forventinger ja.

Men, jeg synes vel at du har fått gjort nok den helgen der jeg da.. jøye meg. og i morgen er atter en dag :D