torsdag 18. desember 2008

Pølsesmaking og julebrev

I går smakte vi på pølsene. De har hengt til tørk 1 uke, og det var nok litt for lenge. Så de var litt harde. Men smaken var god, så da så. Får notere bak øret (eller helst et annet sted) at til neste år klarer det seg med 4 - 5 dager tørke. Man lærer så lenge man lever....

Litt i seneste laget fikk jeg avgårde en julepakke i forgårs, og endelig fikk jeg også skrevet ferdig julebrevet, printet det ut i over 30 eksemplarer, pakket i konvolutter med egenproduserte etiketter, og i posten med dem i går kveld.
En julegave som jeg hadde bestilt på nett og som skulle sendes videre, kom først i dag. Så jeg passet på når sporingsnummeret var ankommet vår post-i-butikk, tok med papir, bånd og merkelapp, hentet pakken og pakket den inn på butikken, og fikk sendt den videre. Puh, håper den når fram til jul! Godt man har data og sporingsmuligheter.:)

Litt mer vasking av kjøkken utført i går kveld, tror jeg klarer resten i kveld. Så skal jeg bake noe godt og gi bort til jul, det får bli i helgen.

Alt i alt så er man i rute......:D

2 kommentarer:

Berit sa...

I rute, du. Ikke verst! Jeg aer alltid for sein, så på den måten er jeg også i rute, hehe!

Juni sa...

Jeg er på en måte i rute jeg med. I år har jeg bestemt meg for lavterkseljul. Det betyr at så godt som ingenting av det jeg pleier å gjøre skal gjøres. Men jul blir det nok likevel, og forhåpentligvis kommer det flere juler etter denne. Men julegaver har jeg laget, så får det heller være med maten.
Jeg har aldri smakt hjemmelagede pølser, det høres eksotisk og spennende ut.