mandag 15. desember 2008

Datatrøbbel - igjen!!

Helt siden fredag har vi vært uten nett i heimen - KRISE!!!!!! Meldte det inn til Treige Telenor fredag, de kunne selvsagt ikke gjøre noe før IDAG!!!Og nå har jeg prøvd i 20 minutter å få kontakt på 05000. Grrrr!!!

Nå svarte de endelig. Men ble jeg klokere av det? Nei. Kanskje kontakter de meg i dag, kanskje kommer det en på besøk? Det kan muligens være modemet mitt som har tatt kvelden, selv om det knapt er 2 år gammelt. Men jeg kjøper ikke nytt før det er avklart om det er i modemet eller hos Telenor feilen ligger. IRRITERENDE!!
Nå blogger jeg på jobben istedet.....

Vel, har jo fått gjort desto mer av juleforberedelser da. Fredag tok jeg fri fra jobb og dro til nabobyen for å utveksle gaver med min søster. Der inne fant jeg også en del julepresanger, så nå er mesteparten i boks. Puh, ble mer sliten av den shoppedagen enn av en dag på jobb..... :p
I boks er også de 5 kakesortene, kokosmakroner, brune pinner, sandnøtter, pepperkaker og krumkaker. Dessuten har vi laget lammerull og sylteflesk. Så nå kan jeg begynne på rundvasken på kjøkkenet, bør klare det på noen kvelder....
Hadde minste barnebarnet og hans venninne med meg lørdag på pepperkakebaking. Hun var dreven med kjevlet og sto på til siste kake var stukket ut. Han derimot viste bare sporadisk engasjement. Gener, eller hva?

Hagerelatert? Har ikke bestilt ett eneste frø.......

Ingen kommentarer: