mandag 15. september 2008

Mer ratatouille

Kokte enda mer ratatouille i dag, 3 porsjoner til i frysen. Lager enda mer i morgen, squashproduksjonen tar visst ikke slutt... :)


Det er ikke bare ugress som gror mellom belegningssteinene. Nicotiana langsdorffii og Nicotiana Tinkerbell har selvsådd seg, og da jeg kom hjem fra ferie var de plutselig blitt kjempehøye og blomstret. Nå er de riktig frodige, men gjødsel har de absolutt ikke fått....

En favoritt i staudebedet er Astrantia major 'Shaggy', den blomstrer bare mer og mer utover sommeren, og står fortsatt like fin.I år har Ricinusen blitt skikkelig stor og flott, og med nesten helt svarte blader. Og blomsten er helt spesiell:
Bruggen er klar
:)

ÆSJ!! Ubrukelige smilies!!! :(

5 kommentarer:

hajal. sa...

Ricinusen er noko av det flottaste eg har i år, men bruggen min må eg vente med å sjå blomster på til neste år. Det manglar ikkje på vekst, men blomstringa uteblir.

Signe sa...

Her var det mye fint. Spesielt astrantia og ricinus. Min ricinus er en skuffelse syns jeg. Den har bare litt rødskjær i bladene og er nokså pinglete egentlig. Så neste år får jeg finne på noe nytt å prøve, det er altid like spennende :))

Kirsten sa...

Så flotte nicotiana....og Astrantia er jo fin da. :D

Anonym sa...

nice photos

elle-melle sa...

Jeg er glad du får det til nå, i den nye bloggen din. Her er mye flott å se. Lurer på hvordan du lager den ratagreia,(husker ikke stavemåten) Jeg har også squash men er ikke så flink til å lage noe av den.